Siste rapport 0024 - 27.01.2006 07:27

Siste posisjon - vis i kart
Når:14.02.2006 23:40Fart:3.2 knop
Posisjon:68° 41.04' WKurs:67 °
56° 16.72' S

The Paintshop

Lettere gjemt bort i boligområde-jungelen på tømmerstø, ligger garasjen til Ola. Garasjen fungerer mer som et fullblods verksted for han og alle som kjenner han. Her har man alt man kunne ønske- eget rom for ordføreren, lagringsplass, solig arbeidsbenk, peis og elektrisk oppvarming, mengder med lys i taket, masse bukker til å sette bilen på, vinsj i taket, eget sparay lakkerings utstyr, og sist men ikke minst et stereo annlegg(som antaklig ikke yter mye stereo med den ene høytaleren det har) men duger veldig bra ellers! I dette fornemme selskap har da vår 24 Hk Kubota stått på den hjemme lagete, dåg veldig proffe, motor bukken. Her har vi hatt den til overhaling og pussing før den skal få ny grunning og settes inn igjen i Rozinante snarest råd.

En ganske vanlig garasje, neida dette er "paintshopen" sett fra utsiden, rundt står et knippe biler som Ola eier og bruker eller mekker på av en eller annen grunn. Til høyre i bildet ser man også Ragnars BMW 318 stå, den venter på et panser og litt arbeid under det før den skal selges. Intressert i en pen BMW 318 - ta kontakt!

Her sert du det som skulle bli et oversiktsbilde av paintshopen. Mine manglende bilde fotograf evner spiller en stor rolle til enhver tid.(regner med å bli litt mer dreven etterhvert :). Her ser du arbeidsbenken som til enhver tid er full av forskjellige ting folk holder på å jobbe med. Til venstre ser du motoren(link) henge fornøyd på bukken sin.

Når nettene blir lange og kulda setter inn kan man fyre opp i ovnen, den sørger for at det kan bli både koselig og varmt nrå man skal jobbe!

Det er obligatorisk med musikk til arbeid, spesielt når man jobber alene. Etter ei uke med noen timer hver dag med hørselvern og NRK MPETRE på full guffe hadde jeg lagt meg til å digge på sanger som ikke regnes som ordentlig musikk smak. Merkelig nok var det de mannlige pop artistene som klistret seg mest, nynning i dagesvis i ettertid var resultatet- til noens fortvilelse.

Det er som med alle paintshopper med respekt for seg selv reservert eget rom til ordøferern. Og når han glimter til med sitt fravær vasker vi andre hendene der.

Ola er en mann med mange interesser og desto flere venner, derfor står det til enhver tid masse forskjellige ting lagret i verkstedet.For å nevne noe av det som sees her: En 250ccm cross (kan skimte KTM-logo på bildet?), en 600ccm Husqvarna cross og en proff go kart (snakkes om toppfart opp mot 200km/h ?!? -det må bevises!;)

Her er bilde av de tingene jeg brukte til å pusse motoren med for det meste. Drillen nederst i hjørnet var et fantastisk verktøy, som jeg ikke var fullt s flink til å bruke..(link)