Siste rapport 0024 - 27.01.2006 07:27

Siste posisjon - vis i kart
Når:14.02.2006 23:40Fart:3.2 knop
Posisjon:68° 41.04' WKurs:67 °
56° 16.72' S
Tittel:The list
Skrevet av:Paul
Dato:Monday 07 July 2003 (21:46) BST
Endret/lagt ut:Tuesday 30 March 2021 20:19:37 BST
Fil:news/rozinante/07072003

The list

Det er laget ei "komplett" arbeidsliste som må gjennomføres før vi kan reise. Denne henger på do døra i båten og fungerer på "utfør og stryk ut" prinsippet. Et kjent triks for å se at det er en ende på arbeidet!

Lista var søndag på nesten 100 punkt og voksende. Der er nesten alt som må gjøres, ganske detaljert notert. Hvert punkt har en ansvarlig for gjennomføringen, på den måten blir det enklere å få gjort ting uavhengig av hverandre..

Maten kom i dag, ble en smekkfull Citroen ZX kan man si!

Er det nok mat montro? Det man IKKE kan se av dette bildet er at hele baksetet og venstre forsete var også fyllt til randen. Det var ca 40 KG over maks tillatte totalvekt i bilen..

Her er maten flyttet inn i en av buene til fam Jordan på Sodefjed. Her kan man se litt bedre hvilken mengde med mat det er snakk om. Bak det hvite kassene står det like høyt med mat...

Maten skal nå skrelles for all unødvendig embalasje, og merkes med vannfast sprit tusj. Grunnen til at embalasjen fjernes er spesielt fordi vår venn kakkerlakken elsker å legge sine tallrike egg her. Vi tenkte å begrense luksusen dens mest mulig, det får væra måte på!

Selvom det ikke ble noen Quart deltakelse for oss er det vanskelig å ikke bli hektet av livet og stemningen den bærer med seg. CB øl bidrar jo også sitt, det ble noen fine kvelder som vi får håpe ikke gjenta seg før vi får kommet oss avgårde

I dag ble siste del av seilerutstyret vårt hentet, skikkelige seiler støvler fra Viking, takk til Gerd Lilleng på Wiking kundesenter for en ypperlig kundetjeneste!! Det skal snart foreligge bilder av et fullstendig oppkledd Rozinante Crew medlem. Det er blitt et temmelig heftig seiltøy på oss, får håpe det holder oss tørre og varme når det er vått og kaldt!!