Siste rapport 0001 - 23.12.2005 01:18

Siste posisjon - vis i kart
Når:14.02.2006 23:40Fart:3.2 knop
Posisjon:68° 41.04' WKurs:67 °
56° 16.72' S

Mekaniker - Ola

Ola er fantastisk vasete, og det sies jo at alle genier er litt rotete! Ola er et geni når det kommer til motorer, han er rett å slett et vandrende leksikon av viten om alt fra hvordan det virker til hvordan man fikser det! Det er nok mye derfor det er nesten umulig å få laget en avtale med Ola, for så kjernesnill som han er, klarer han nesten aldri si nei til å hjelpe noen - og dem er det mange av når man er slik en altmulig handy mann!

Jeg kjente ikke Ola så godt før han begynte å hjelpe oss med turen, men de gangene jeg har møtt han har budt på en blanding av masse å lære, humor og innimellom fikk vi også gjort noe!

I tilleg til å overhale deler av motoren og giret har han vært en god rådmann for oss mens vi jobber - når vi får tak i han da. Dessuten har han lånt oss sitt verksted, som bortsett fra sin lokalasjon og det antakelig tynne markedet, fint kunne fungert som en flott "paintshop" (der biler kjøres inn etter de er stjålet for å endres før de selges, se "The fast and the Furious" og "Gone in 60 seconds" for mer info!) Her finnes nesten alt man kan tenke seg av utstyr som vi fritt får bruke! En introduksjon til tømmerstø`s paintshop nr. 1!

Ola drømmer også om å gjennomføre en lignende tur, og får han tid så kommer han vel en tur ned til oss en eller annen plass!

Takk Ola!